Tapaus-trilogia

2004, Yellowmic

kansikuva

Biisit
Poikkeustapaus:

1. Alkupuhe
2. Mä en jaksa
3. Voit luottaa muhun
4. Henin kaa
5. Mun elämä
6. Paljo kello o? f. Voli
7. Taivas
8. Enkeli
9. Vähän hullumpi…
10. Tyhjä arpa
11. Valkoinen varjo
12. Yksin
13. Mä osaan lentää
14. Loppupuhe

Rajatapaus

1. Setup
2. Kaimaani
3. Satyagraha
4. Isä, poika ja se henki
5. Mä oon tulessa
6. Onni vaan…
7. Kukkanen f. Heikki Kuula
8. Kato mua silmään
9. Mee varovasti
10. 1
11. Ei missään
12. Ihon alla

Ongelmatapaus

1. Vertaispaineen valtava valta
2. Ilmassa on jotain hyvää f. Kummipoika
3. Mä kuolen vähän
4. Puu kasvaa Malminkartanossa
5. Silmäniskumurhaaja Helsingissä
6. Tuhansien murheellisten lainien maa
7. …ja aamulla Julia sai siivet
8. Rollo Tomasi kesätakki päällä
9. Tavallisen Tuomas Uimosen sukupolvi
10. 6 luotia kusipäähän

Vuonna 2003, kun kaikki kaverit lähtivät inttiin suoriutumaan, oli pakko alkaa miettiä soolojuttuja. Koska olin vannonut, etten koskaan räppäisi suomeksi ja petin sen lupauksen jo paria vuotta aiemmin, niin kaipa sitten oli aika tehdä suomeksi myös se ihan oma julkaisu.

Sen julkaisun piti olla vain poikkeus, ja siitä nimi – Poikkeustapaus. Sille tielle tuli kuitenkin jäätyä, ja kun 1.1. 2004 oli ensimmäinen osa ulkona, oli toinen levy jo hyvässä vauhdissa. Koska mitään kunnollista mietintätaukoa ei välissä ollut, tuntui luonnolliselta jatkaa ikään kuin samaa projektia. Eikä kahta ilman kolmatta. Viimeisen levyn tekstejä tuli kirjoitettua jo toista tehdessä ja siksi keskimmäinen levy oli alusta alkaen välityö, siksi – Rajatapaus. Viimeiseen levyyn kiteytyi tämän angstisen sarjan kaikkein eniten ulospäin kohdistuvat kappaleet, ja siksi – Ongelmatapaus.

Levyillä mukana

Mukana jokaisessa osassa on yksi YM-konkari. Ensimmäisellä Voli, toisella Heikki Kuula ja kolmannella Kummipoika. Viimeisimmässä laulaa lisäksi Ulpu, ja Rajatapauksessa Lara.

Omia biittejä kahdessa ensimmäisessä kaikki, paitsi Kukkanen – Heikki ja Ei missään – Anzzi. Ongelmatapauksessa omia biittejä oli onneksi enää kaksi. Muut: Vertaispaineen valtava valta – Cheddar, Ilmassa on jotain hyvää – Lavis, Puu kasvaa Malminkartanossa ja Rollo Tomasi kesätakki päällä – Bleakk, Silmäniskumurhaaja Helsingissä – 1005, Tuhansien murheellisten lainien maa – Verbaali, …ja aamulla Julia sai siivet – Ezra sekä Tavallisen Tuomas Uimosen Sukupolvi – Goran (tai niin se väittää).

Kaikki tapaukset on myyty loppuun, eikä niistä oteta lisäpainoksia.

Kommentointi on suljettu.