Blogi

Hauer, Roger Hauer.

Kyllä me sen tiesimme. Rutger Hauer on näyttelijä, jonka nimi on vaikea muistaa. Kun vielä poistimme yhden t:n erottumisen ja ase-vittauksen vuoksi, oli selvää, että nimi tullaan kirjoittamaan useammin väärin kuin oikein.

- Kultabassokerhossa olemme Rugen Hauer. Räppiräppiä tekevä suomen Slooderhaus.

- Anttilan sivuille oli ilmestynyt tango-levyltä kuulostava Hauer, Roger – Se syvenee syksyllä.

Kun vielä Tommishock on helposti Tommi Shock ja Paperi T oli vielä eilen jossain infoissakin Paperi-T, niin homma etenee juuri niin selkeästi, kuin brändikoutsit ovat meille tähdentäneet.

Ruger Hauer – Se syvenee syksyllä 24.11.

1.Pelle Époque
2. Sig Sauerkraute
3. Dallas
4. Pettävä annostus
5. Jokaiselle jotakin
6. Täällä
7. Huomioita kävelystä veden päällä
8. Täällä vielä
9. Vampyyri
10. Marraskuu
11. Riippusilta

Ruger Hauer kiekkoilee aluksi tarkkaan valituissa yhteyksissä, ja ensimmäinen näistä on KBK:n Joulujuhla 25.12. Kuudennella Linjalla. Lähinnä syy tähän on se, että kaikki mahdolliset päivät on jo varattu Teflonien ja Kemmurun yhteiskiertueelle:

Ensimmäinen keikka oli loppunmyydyllä Vastavirta-klubilla, Tampereella viime lauantaina. Mestoilla myös Lika-Aki, joka lupaili, että uutta matskua on tulossa Perhosveitsi-Heikin kanssa. Mitäköhän se sillä tarkotti?

2 vastausta kirjoitukselle “Hauer, Roger Hauer.”

  1. Potku kirjoitti:

    Sig, sauer, rrrrrrrrklik kläk pling pläuu ja osuma nelivitosen voimalla aivoihin. Koko Rugerin albumilla ei yhtäkään täysin heikkoa biisiä, jokane kipale napsuu korviin niin että kolina käy. Äärimmäisen yhteensopiva trio, propsit! :)

  2. Imub kirjoitti:

    Hetki sitten kuulin Täällä -biisin Mestarisoundilla! Loistava, loistava.

Kommentoi